Beques per assistir al 9è Congrés Europeu del Dolor a Viena

Del 2 al 5 de setembre

L’European Union of Science Journalists’ Association (EUSJA) ofereix beques pels periodistes o freelancers que siguin socis o sòcies de les seves entitats membres, com ara l’ACCC, per assistir al 9è Congrés Europeu del Dolor que se celebrarà a Viena del 2 al 5 de setembre. Les persones interessades heu d’enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mercepiqueras@gmail.com amb nom i cognoms, mitjà de comunicació on treballeu o col·laboreu (en anglès i posant enllaços que ho evidenciïn), correu electrònic, telèfon mòbil i una breus línies de motivació en anglès per assistir-hi. El termini és el 27 de maig.

 

Els ajuts cobreixen 4 nits d’hotel, comptant des de l’1 de setembre, i s’hi inclouen les despeses de l’allotjament, els àpats i la inscripció als congressos. Les persones seleccionades hauran de fer-se càrrec dels costos del viatge.

 

El 9th Congress of the European Pain Federation és una bona oportunitat per conèixer i poder entrevistar investigadors d’arreu del món experts en el dolor. Podeu trobar tota la informació de l’esdeveniment, com ara al programa al web, fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *