Beques per a homenatjar l’any de la ciència a Rússia

El viatge inclou una sèrie de visites a centres de recerca de Rússia

La European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) i l’equip d’All Russia Science Festival ofereixen beques per a periodistes europeus d’associacions integrades en l’EUSJA, com ara l’ACCC, per assistir a un seguit d’activitats programades per All Russia Science Festival a Moscou del 23 al 27 de setembre.

 

Aquestes beques cobriran els quatre dies d’allotjament, els desplaçaments dins el programa de visites i les dietes del 23 al 27 de setembre, dates en què tindrà lloc l’esdeveniment. No obstant això, el desplaçament des de la ciutat d’origen a la capital russa anirà a càrrec del participant del programa.

 

Les persones interessades a optar a aquestes ajudes hauran d’enviar abans del 25 de maig un correu a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mpiqueras@microbios.org en què han d’indicar (en anglès on sigui necessari):

 

– Nom i cognoms.

– Correu electrònic.

– Telèfon de contacte.

– Unes breus línies sobre el CV.

– El mitjà de comunicació en què es treballa (si ets freelancer indica en quin mitjà difondries la informació o article(s) que prepararies a partir d’aquest viatge).

 

All Russia Science Festival

Rússia celebra L’Any de la Ciència amb un gran Festival de la Ciència que es durà a terme entre els dies 10 i 12 d’octubre. El programa del festival inclou també activitats que tindran lloc durant tot l’any i una d’elles és aquest viatge per a periodistes europeus d’associacions integrades en l’EUSJA, que consisteix en un programa d’activitats durant els dies del 23 al 27 de setembre.

 

El viatge està organitzat per All Russia Science Festival, la Lomonosov Moscow State University, l’Associació Russa d’Escriptors i Periodistes Científics i altres centres de recerca.

 

La beca inclou un ampli programa de visites a diferents centres de recerca com la Lomonosov Moscow State University, el Joint Institute for Nuclear Research a Dubna, l’Institute for Space Researches of RAS, l’Institute for Biomedical Problems of RAS, el Vavilov Institute of General genetics of RAS, a més d’altres visites com al control de la missió espacial situat a Korolev. També s’està planejant un recorregut en autobús per la ciutat de Moscou i un debat amb membres russos de l’EUSJA i amb altres alumnes que estudien al nou programa de periodisme científic de la Universitat de Lomosonov.

 

Més informació fent clic aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *