Beques per a periodistes per visitar l’Extreme Light Infrastructure a Praga

Una nova infraestructura de recerca europea

L’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) disposa de 15 beques per a periodistes científics membres d’alguna de les seves associacions -entre les quals l’ACCC- per assistir del 18 al 20 d’octubre a la inauguració de l’edifici multifuncional Extreme Light Infrastructure (ELI) i visitar les obres de construcció d’aquesta nova infraestructura científica a Praga. El termini per presentar-hi sol·licituds és el 3 de setembre.

 

Una de les futures instal·lacions (foto: eli-beams.eu)

 

Els organitzadors de la visita ofereixen a les persones seleccionades dues nits d’allotjament i els àpats. El viatge fins a Praga és a càrrec dels seleccionats.

Les persones interessades a sol·licitar la beca hauran d’enviar un correu a secretaria-tecnica@äccc.cat amb còpia a mpiqueras@gmail.com, incloent les següents dades personals (en anglès on escaigui):
– Nom
– Adreça postal.
– Email.

– Número de telèfon mòbil.
– Unes línies indicant la formació i dedicació professional: si és possible, amb enllaços a treballs realitzats.

 

ELI

El projecte Extreme Light Infrastructure (ELI) és un pla europeu per construir una nova generació de grans instal·lacions de recerca seleccionades pel Fòrum Estratègic Europeu sobre Infraestructures de Recerca (ESFRI). El principal objectiu d’ELI és crear l’últim en equips de làser en el món. ELI també serà una plataforma atractiva per educar una nova generació de doctorands, estudiants, científics i enginyers.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *