Beques per assistir al congrés “Falling Walls 2015” a Berlín

Adreçades a periodistes

L’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) disposa de 10 beques per a periodistes -de les seves entitats membres, com ara l’ACCC- que dessitgin assitir al congrés Falling Walls 2015, que se celebra a Berlín el 8 i 9 de novembre. El programa és molt variat i s’hi presenta la situació de la recerca més puntera en molts àmbits de la ciència. El termini per fer arribar una sol·licitud és el 25 de setembre.

 

Els organitzadors ofereixen la inscripció gratuïta (el preu normal és de a 1850€) i una nit d’hotel (del 8 al 9).

 

Les persones interessades hauran d’enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mpiqueras@gmail.com amb les següents dades personals (en anglès on escaigui):

Name.
Association (en aquest cas, ACCC).
Media affiliation (staff or free-lance collaborator).
E-mail.
Mobile phone.
Passport data (o dades del DNI: adreça i data de naixement; aquestes dades es demanen per exigència dels organitzadors, per motius de seguretat).
Some additional info about the applicants is needed: professional skills, publications (unes línies indicant la formació i dedicació professional; si és possible, amb enllaços a treballs realitzats).

 

Els periodistes que no necessitin beca d’allotjament, podran tenir la inscripció gratuïta al congrés: cal aclarir-ho al fer la sol·licitud.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *