Beques per un viatge d’estudis a Heidelberg

L’EUSJA disposa de 25 beques per a periodistes científics per participar en un viatge d’estudis a Heidelberg, del 9 al 12 de maig de 2017.

L’EUSJA (European Union of Science Journalists’ Association) disposa de 25 beques per a periodistes científics membres d’alguna de les seves associacions –entre les quals l’ACCC–  per participar en un viatge d’estudis a Heidelberg, del 9 al 12 de maig de 2017.

El dimecres dia 10 es visitarà el DKFZ (famós centre de oncologia) on hi haurà diverses xerrades; per la tarda es podrà gaudir d’una visita guiada per la ciutat antiga de Heidelberg. El dijous dia 11 al matí hi haurà dues visites guiades (opcionals) i una xerrada al EMBL (Laboratori Europeu de Biologia Molecular) i a la tarda es disposarà de la oportunitat de fer un experiment en un dels seus laboratoris. Finalment, el divendres 12 al matí es visitarà el Campus Neuenheimer Feld de la Universitat de Heidelberg. A més a més, durant el viatge es podrà gaudir dels àpats comuns i diverses recepcions.

 

Heidelberg, Alemanya.

 

Les beques inclouen tres nits d’hotel, àpats, transport local i participació al programa cultural. Els participants s’hauran d’encarregar de les despeses del viatge d’anada i tornada a Heidelberg.

Les persones interessades, si us plau, feu-nos arribar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat abans del 17 de març amb les següents dades personals (en anglès on escaigui):

 

– Nom i cognoms

– Associació
– Adreça postal
– Adreça de correu-e
– Número de telèfon mòbil
– Mitjà de comunicació en el qual treballa o amb el qual col·labora, indicant si és diari, revista, mitjà audiovisual, publicació exclusivament digital, etc. Si és possible, poseu enllaços a treballs vostres. Podeu indicar també el vostre compte de Twitter.

Per a més informació sobre les activitats consulteu el programa provisional en el web de l’EUSJA:

 

http://www.eusja.org/meet-heidelberg-the-city-of-science/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *