Beques per al Heidelberg Laureate Forum a l’agost del 2015

L’ACCC disposa de beques que es poden sol·licitar fins al 18 de juny

Com en edicions anteriors, l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) ofereix beques als socis/es de les seves entitats membres, com ara l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), per tal d’assistir a la 3a edició del Heidelberg Laureate Forum, que tindrà lloc a Alemanya del 23 al 28 d’agost del 2015. Els ajuts estan adreçats a membres de l’ACCC que exerceixin com a periodistes, ja sigui de forma permanent o com freelancers.

 

Les beques, de fins a 3.000 euros, inclouen el viatge a Heidelberg, allotjament i els àpats. Per sol·licitar una beca s’ha d’enviar un correu a secretaria-tecnica@accc.cat​ ​amb còpia a mercepiqueras@gmail.com abans del 18 de juny, indicant: nom, cognoms, correu electrònic, telèfon de contacte, mitjà en el qual es treballa o a on es publicarà contingut -en el cas dels freelancers– i una breu motivació en anglès.

 

El Fòrum és una trobada de matemàtics i experts en computació de tot el món, guanyadors de premis Abel, Fields i Turing, amb joves investigadors. A l’esdeveniment hi haurà la possibilitat de participar en tallers i debats, com ara dur a terme trobades amb científics i joves investigadors. Un dels temes d’enguany és els canvis globals arran del Big Data.

 

A més d’accedir amb beca, hi ha la possibilitat d’inscriure-s’hi sense l’ajut a través d’aquest enllaç.​

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *