Beques per conèixer els matemàtics més reconeguts

Es concediran 15 beques per a periodistes per assistir al Heidelberg Laureate Fòrum

El Heidelberg Laureate Fòrum (HLF) i l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA) ofereixen 15 beques per a periodistes de tot el món per assistir a l’HLF que se celebrarà a la ciutat alemanya de Heidelberg del 21 al 26 de setembre de 2014. Tot i que els periodistes europeus poden sol·licitar una beca directament a l’HLF, a través de l’EUSJA es concediran dues beques a membres de les seves associacions, com ara l’ACCC.

 

Aquestes dues beques concedides a través de l‘EUSJA cobriran el viatge a Heidelberg, una setmana d’allotjament i les dietes del 21 al 26 de setembre, les dates durant les quals aquest esdeveniment tindrà lloc.

 

Les persones interessades a optar a aquests ajuts hauran d’enviar abans del 12 de maig un correu a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mpiqueras@microbios.org en què han d’indicar (en anglès on es calgui):

 

– Nom i cognoms.

– Correu electrònic.

– Telèfon de contacte.

– Unes breus línies sobre el CV.

– El mitjà de comunicació en què es treballa (si ets freelancer indica en quin mitjà difondries la informació o article (s) que prepararies a partir d’aquest viatge).

– Breu nota en la qual s’expressi la motivació per assistir al fòrum.

 

El Heidelberg Laureate Fòrum és una trobada similar a la de Lindau, en aquest cas amb personalitats guardonades amb el Premis Turing, la Medalla Fields, el Premi Nevanlinna o el Premi Abel. Iniciada el 2013 en aquesta ciutat alemanya, reuneix els més eminents matemàtics i informàtics, tots ells distingits amb alguns dels premis més prestigiosos en ambdues disciplines. És per això que aquest fòrum pretén ser el Lindau de les matemàtiques i les ciències computacionals.

 

Segons la Fundació Klaus Tschira, organitzadora de l’HLF, l’objectiu d’aquesta trobada és «fomentar l’intercanvi de noves idees que facin avançar la ciència entre els investigadors que comencen la seva carrera i aquells que ja han assolit el màxim reconeixement al qual es pot aspirar en el seu camp». Una qüestió que sens dubte resultarà «molt inspiradora i encoratjadora per als joves científics».

 

Per a més informació sobre la trobada de Heidelberg podeu visitar el web de l’HLF: http://www.heidelberg-laureate-forum.org/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *