Beques per assistir a l’ESOF2014

Una oportunitat per als membres de l’ACCC

L’European Union of Science Journalist’s Association (EUSJA), entitat de la qual forma part l’ACCC, ofereix tres beques de 500 euros a joves periodistes per assistir al Euroscience Open Forum (ESOF) de 2014 que tindrà lloc a Copenhaguen del 21 al 26 de juny d’enguany.

 

L’ESOF és un dels esdeveniments científics biennals més importants d’Europa sobre recerca i innovació. Un fòrum que tracta els temes més nous i actuals de la ciència i on es troben investigadors, empresaris, emprenedors, innovadors, responsables polítics, líders de la ciència i tecnologia i el públic en general de tot el món. A l’ESOF els assistents s’assabenten dels nous descobriments i reptes científics i poden participar en debats sobre la direcció que està prenent la recerca en la ciència, les humanitats i les ciències socials.

 

Aquestes beques està dirigides a joves periodistes que treballin en un mitjà de comunicació o que siguin freelancers i, a més, és imprescindible que siguin membres d’alguna de les entitats que conformen l’EUSJA, com és el cas de l’ACCC.

 

Si hi esteu interessats, envieu un correu abans del 28 d’abril a secretaria-tecnica@accc.cat amb còpia a mpiqueras@microbios.org.

 

Haureu d’indicar (en anglès allà on escaigui):

– nom i cognoms

– adreça-e

– número de telèfon mòbil

– CV molt breu (només unes poques línies)

– què us motiva per assistir a l’ESOF

 

L’EUSJA informarà el resultat de la convocatòria el 5 de maig perquè les  persones seleccionades tinguin prou temps per preparar el viatge. Trobareu informació sobre l’ESOF2014 en el seu web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *