Beques per conèixer la recerca en informàtica i TIC d’Estònia

El país que va desenvolupar l’Skype

Encara sou a temps de sol·licitar una beca per participar al viatge a Estònia per conèixer la seva recerca en informàtica i en les TIC, gràcies a l’Associació de Periodistes Científics d’Estònia i el Consell per a la Recerca d’aquell país bàltic. Aquestes dues entitats ofereixen 15 beques per a periodistes científics membres d’alguna associació integrada a l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA), com ara l’ACCC, per conèixer la investigació que es fa en el país on es va desenvolupar Skype.

 

Tallin (foto: eusja.org)

 

Les beques cobreixen l’allotjament per tres nits (del 14 al 17 de maig), menjars i transport durant el viatge. No obstant això, els participants són responsables de les seves despeses de viatge cap i des de Tallin, inclòs el trasllat a l’aeroport.

 

En cas de tenir-ne interès cal escriure un  correu a secretaria-tecnica@accc.cat, abans del 4 d’abril, indicant, en anglès: nom i cognoms, adreça electrònica, telèfon de contacte, unes breus línies sobre el CV i el mitjà de comunicació en el qual treballeu (si sou freelancers indiqueu en quin mitjà difondríeu la informació o articles(s) que prepararíeu a partir d’aquest viatge).

 

Es pot consultar el programa i més informació al web de l’EUSJA.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *