“I Jornada sobre Vies Alternatives de Finançament de la Ciència”, a Cerdanyola del Vallès

L’ACCC compta amb 50 invitacions

200 científics, societats mèdiques, associacions de pacients, experts en finançament i inversors de la ciència i la recerca es reuniran el pròxim 6 de febrer a l’Auditori Parc Tecnològic del Vallès de Cerdanyola del Vallès (Av. de la Universitat, 3) a la I Jornada de Finançament de la Ciència i Innovació Social (FCIS) que té com a lema Vies complementàries de finançament de la Ciència. Aquest esdeveniment té obert el període d’inscripció obert amb un cost de 200 euros, però l’ACCC compta amb 50 invitacions per als seus membres que seran assignades per estricte ordre d’inscripció a través del següent enllaç. Per part de l’ACCC hi participarà Raül Toran, vicepresident de l’associació, qui moderarà la taula rodona El nuevo papel de las Sociedades Médicas y las Asociaciones de Pacientes en la Financiación de la Ciencia.

 

El congrés serà inaugurat per Josep Maria Martorell Rodon, director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, Buenaventura Guamis, Director del Parc de Recerca de la UAB, i Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola del Vallès.

 

La Jornada FCIS està organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona  i l’Institut per a la Promoció de la Ciència i la Investigació. Hi participen importants associacions i societats mèdiques com ara el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), l’Associació Espanyola de Fundraising, el Sincrotró Alba, Catalonia Innovation Triangle, Cerdanyola Empresarial, Científics Emprenedors, la Confederación de Sociedades Científicas de España (COSCE) , la Xarxa Catalana de Business Angels (BANC), la Federación de AsociacionEs Científicas Médicas Españolas (FACME), la Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER), Funds for Research (F4R) i la Universitat Abat Oliba.

 

En total s’han programat 15 ponències distribuïdes en les sessions: Fórmulas complementarias para financiar la Investigación. Experiencias de éxito, El nuevo papel de las Sociedades Médicas y las Asociaciones de Pacientes en la Financiación de la Ciencia, El proyecto Horizonte 2020, una oportunidad para la Ciencia española i La financiación privada en nuevos proyectos.

 

En el següent enllaç es pot descarregar el programa. Més informació i inscripcions al web de l’esdeveniment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *