L’ACCC ha participat en l’organització de l’activitat “Ciència a la cuina: quatre normes per garantir la seguretat dels aliments als Mercats de Barcelona”.
Fins el novembre, cada dijous a les 11h, tindrà lloc una activitat a un dels mercats municipals de Barcelona, on es farà una demostració teòrico pràctica i interactiva que servirà per a transmetre les quatre normes bàsiques de la seguretat dels aliments:“netejar”, “separar”, “coure” i “refredar”, aprofitant l’ocasió per explicar els fonaments científics de cadascuna de les normes. També es preveu distribuir material gràfic (tríptic, posters, etc) i tècnic relacionat amb la seguretat alimentària als mercats durant la setmana en què tingui lloc l’actuació.
Organitzen: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Centre d’Ensenyament de Nutrició i Dietètica, Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Agència de Salut Pública de Barcelona, Associació Catalana de Comunicació Científica.
En el marc de: Barcelona Ciència 2007
Enllaç a la programació de l’activitat: www.gencat.net/salut/acsa/Du12/html/ca/dir1311/doc13421.html